EMILIO

Als u een afspraak wilt maken voor een bevruchting van uw teefje, geef dan gelijk de ouders en voorouders door.
Ik kan dan nakijken of er geen familiebanden zijn.

Emilio is een Biewer Yorkshire terrier a la Pom Pon.

De kleuren zijn wit goud en zwart. Van karakter is Emilio een knuffelaar, vindt iedereen lief en ligt graag als een baby in je armen. Ondanks dat hij met de bullen samen leeft is hij nooit bang van ze. Emilio is een echte lieverd en hij behandeld “zijn” vrouwen als een echte casanova.

Emilio heeft een mooie Duitse stamboom en heeft een uitgebreide keuring ondergaan waarbij alle uitslagen goed waren.
Heupen goed, geen patella, ogen goed. Kortom alles goed. Alle papieren zijn bij ons in te zien.

Rasbeschrijving van de Biewer Yorkshire Terrier

Van de Biewer Terrier wordt gedacht dat ze per toeval in 1984 is ontstaan. Fokkers van de Yorkshire Terrier zagen bij hun nest puppy’s een pup die anders was dan de anderen. Ze vonden de kleuren dusdanig mooi dat ze een fokprogramma op gingen zetten om meer van dit soort pups te creëren. Na een jarenlang fokprogramma slaagden ze hierin en in 2003 werd de Biewer voor het eerst in Amerika geïntroduceerd. Deze kleine honden werden oorspronkelijk “Bierwer Yorkshire Terriers a la Pom Pom” genoemd.

Karakter

De Biewer Terriër staat er om bekend een dat ze een grote hond zijn in een kleine verpakking, eigenlijk zoals vele andere Terriërs. Ze zijn energiek, zeer intelligent, aanhankelijk en ongelooflijk loyaal naar hun familie.

Enkele nakomelingetjes van Emilio