Als u een afspraak wilt maken voor een bevruchting van uw teefje, geef dan gelijk de ouders en grootouders door.
Ik kan dan nakijken of er geen familiebanden zijn.

JIM

Jim is een prachtige gezonde Franse bulldog reu die van karakter net zo mooi van binnen is, als van buiten. Hij draagt de geweldige kleuren Blue, Lilac en Tan. De kleur Blue/Lilac Tan is in het echt uitzonderlijk mooi, nog veel mooier dan op de foto.

Uiteraard is Jim volledig getest, hij heeft zijn uitgebreide Franse bullen keuring, incl. foto’s met glans doorstaan in Sleeuwijk. Jim heeft wat meer neus en is in een perfecte conditie, wat ook weer een pluspunt is voor de toekomstige generatie.

Jim heeft:
OTDS stamboom (gold)
Dna profiel
Dna erfelijkheid gezondheid
Dna vachtkleuren
Uitgebreide Franse bullenkeuring incl foto’s
Rug, heupen, knieën, luchtpijp, hart,longen, huid, ogen, alles prima.
Alle papieren zijn ter inzage bij ons thuis en alle testen incl. een mooie foto krijgt u mee mee in een map na de bevruchting van uw gezonde teefje.

Wat verwachten wij van u:
U kiest ervoor om een nieuw leven op de wereld te laten komen. Wij hebben er alles aan gedaan om onze reuen op zoveel mogelijk te laten testen voor een gezond nageslacht. Het zou geweldig zijn wanneer uw teefje voor de bevruchting is onderzocht of zij gezond en geschikt is voor een nestje. 

Voor mensen die hun eerste nestje gaan krijgen of nog onervaren zijn, kunt u altijd bij mij terecht voor vragen en advies.

 Wij passen zelf kunstmatige inseminatie toe en hebben daar ruime ervaring in.
Bevruchting vind plaats in een hygiënische omgeving met steriele producten heel relaxt voor hond en baas.
Heeft u vragen stel ze gerust via mob. whatts app of mail.